Bankfobi - få et økonomiTJEKBente Nørgaard, økonomicoach

Har du bankfobi - dårligt med at tale om økonomi - uåbnede rudekurverter?

Måske forstår du ikke fagsproget, fordi du aldrig har lært det. Du hadede måske regning og matematik i skolen. Det er siden blevet din overbevisning, at du ikke er god til de økonomiske fagområder. Hjemme i dit barndomshjem talte I måske aldrig om penge og økonomi, fordi økonomi var tabu.

Økonomi er tabu på flere måder også i dag. Enten fordi vi ikke har penge, eller netop fordi penge er noget, som vi har - og bare ikke taler om. Det kan også være, at du føler, at dit budget og din gæld er uoverskuelig - en frygt for rudekuverter eller en frygt for at havne i Luksusfælden, som i TV-serien.

Nogle mennesker bliver blokeret af dialogen eller kemien med bankrådgiveren. Bankfobi opstår af mange forskellige årsager.

Din bankfobi kan aflives. Du har også et valg, når det gælder økonomi og alle valg har konsekvenser

Der findes ingen dumme spørgsmål, så du kan sagtens spørge mig. Det er svært at træffe beslutninger, hvis ikke du ved, hvad du vil. Derfor sætter vi fokus på dét, som du vil, så du kan blive glad og fri. Der er flere måder at opstille budgetter på. Vi gør det enkelt og overskueligt, så økonomien bliver nem og ikke fylder din hverdag. Der er mange muligheder ved omlægning af KVIKlån, SMS-lån, kassekredit, banklån og realkreditlån, så der bliver styr på din afdragsprofil. Spørgsmål om pensionsopsparing, forsikring o.s.v. hober sig måske op. Vi tager én ting ad gangen, så du får ro på.

Har du overvejet at få aflivet dit Bankfobi? Få hjælp til at få skabt ro og tryghed omkring din og familiens økonomi, så du kan få frihed og tid til kærlighed.

Hos Nørgaard-Coaching får du:

  • En fortrolig og uvildig sparringspartner der lytter til dig og opfanger guldet i samtalen til det, som du drømmer om
  • Nærvær og forståelse for din situation - uden økonomiske interesser i dine valg eller bonusordning på spil - du kan frit vælge og føle dig fri
  • Fokus på dine reelle muligheder - når alt er i spil skaber det forvirring. Når du får ro, opdager du, at det bliver meget lettere at træffe beslutninger
  • Få dine dine økonomiske overvejelser i spil til dine reelle muligheder til at skabe livskvalitet
  • Mulighed for at få en bisidder på næste møde med din bankrådgiver - én ved din side som forstår og taler banksproget 

Penge betyder ikke alt, men økonomi spiller en væsentlig rolle i livet - skab ro med et økonomiTJEK. Ring 4095 1369

Workshop "Afliv din bankfobi" og genfind roen - klik her for info

Har du interesse for workshoppen - klik her