ØkonomicoachingØkonomicoach Bente Nørgaard

Har du ømme punkter omkring din økonomi? 

Hvem snakker du med, når det handler om økonomi udover din bank og din revisor? Hvem har du tillid til? Kemi og sympati er ikke tilstrækkeligt. Får du den tid i banken, som du har behov for? Tid er mere end tidligere blevet en begrænset faktor.

 

Når du får feedback, er det vigtigt, at afgivende person er på den grønne linje

Venner og veninder er nok ikke de bedste at tale med, når det handler om penge - men gør du alligevel det, så tag ikke negativ kritik "på dig eller ind", hvis de kører på den røde linje. Det er forskellen på konstruktiv kritik og negativ kritik. Det koster penge at lave penge - og det koster penge at blive drænet for energi.

 

Ordet "uvildig" har fået en anden betydning siden finans-krisen

Måske har finanskrisen gjort dig utryg. Tillid er ikke længere er en selvfølge. Vær opmærksom på at banken kun rådgiver om egne produkter - ligesom andre forretninger kun rådgiver om deres egne varer. Penge er også kun en vare. 

                                                

Tjekker du dine priser?

  • Når rentemarkedet stiger, stiger renterne - men det er ikke sikkert, at renterne nedsættes, når markedet falder
  • Gældspleje med omlægning eller sammenlægning af driftskredit, anlægslån og realkreditlån kan give dig en bedre afdragsprofil
  • En gennemgang af dine forsikringer med dækning, præmie og selvrisiko er nødvendigt med jævne mellemrum, så du kan føle dig tryg. Saml dine forsikrnger og skab dig et oveblik, så du får afdækket dine risici som det bedst passer din virksomhed
  • PensionsTJEK med indbetaling, sammensætning, dækning, priser m.v. skal tjekkes med jævne mellemrum, så din risikoprofil ikke ødelægger din opsparing, hvor du har indflydelse. Fordel dine æg, så du ikke lægger alle æg i én kurv

Det handler om dig og dit forhold til virksomhedens økonomi, som spiller en væsentlig rolle. Få hjælp til at finde svarene hos dig selv.

 

Når omsætningen stiger og bundlinjen halter

Hvor fosser pengene hen? Det gælder om at få vendt "den negative spiral" til "rettidigt omhu". At få samlet guldet op i tide. Det handler meget om adfærd og kommunikation. Her kan banken ikke hjælpe - kun påpege - og det gør banken med en forventning om, at der sker handling. Det er netop handlingen med at få guldet samlet, som skaber forandringen.

Genfind gnisten - erstat de ømme punkter med overskud & energi

Hvad vil det give dig, at erstatte økonomisk usikkerhed med økonomisk ro? At få adgang til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger i stedet for at være handlingslammet med de bekymringer, som det medfører? At finde din økonomiske profil som er i overensstemmelse med dine værdier, giver dig en rolig og tryg nattesøvn, så du får overskud i dagligdagen til at gøre, hvad du brænder for.  

Hos Nørgaard-Coaching får du:

  • En uvildig sparringspartner - uden økonomiske interesser i din virksomhed, som ønsker dig det bedste
  • Nærvær og forståelse for dig og din situation, så du finder vej til succesbølgen med energi, overskud og arbejdsglæde
  • Respektfuld udfordring, fordomsfri og udømmende - rummet er fortroligt med indlevelse

Får du den hjælp og rådgivning, som du allerede betaler for?

Bliv klædt bedre på til mødet med banken. Hvis banksproget lyder fremmed, oversætter jeg som banktolk. Book mig som tovholder, uvildig sparring, serviceTJEK, så vi bliver to til både at dele dine udfordringerne og til at fejre dine succeser.

Ring og hør mere M: 4095 1369 eller mail her